Petri Ala-Maunus s.1970

Petri Ala-Maunus on valmistunut Kankaanpään taidekoulusta 1993 sekä Kuvataideakatemiasta kuvataiteen maisteriksi 2011. Hänen töitään on ollut esillä useissa yksityisnäyttelyissä mm. Taidesalonki Husassa Tampereella, Mother’s Tankstation galleriassa Dublinissa, LARMgallerissa Kööpenhaminassa ja LISTE 06 taidemessuilla Baselissa Sveitsissä (Mother’s Tankstation gallerian edustamana).

Hänen teoksia on ollut esillä lukuisissa yhteis- ja ryhmänäyttelyissä mm. Kiasmassa, Helsingin taidemuseossa Meilahdessa ja AmosAndersonin taidemuseossa. Hänen töitään kuuluu useisiin kokoelmiin mm. The Zabludowicz Collectioniin Lontoossa ja HSH Nordbankin kokoelmiin Hampurissa sekä Kiasman, Helsingin taidemuseon, Paulon säätiön ja Amos Andersonin taidemuseon kokoelmiin suomessa. Ala-Maunus asuu ja työskentelee Tampereella.

Petri Ala-Maunus / MISS NAMELESS 2011 Öljy kankaalle 33 x 27

Kim Somervuori s.1975

Kim Somervuori on valmistunut Vårdinge by Folkhögskolanista sekä Kuvataideakatemiasta vuonna 2012.

Hänen töitään on ollut viimeksi esillä mm. Taidesalonki Husalla Tampereella sekä Galleri 21:ssä Malmössä Ruotsissa. Seuraava yksityisnäyttely aukeaa Korjaamo Galleriassa Helsingissä elokuussa 2012. Somervuori asuu ja työskentelee pääkaupunkiseudulla.

Kim Somervuori, KUKAT 2011 30x20cm, akryyli kankaalle. Kuvaaja Petri Ala-Maunus