Heidi Saranmäki s.1979

Heidi Saramäki on valmistunut Kuvataiteen maisteriksi Kuvataideakatemian tila-aikataiteen osastolta vuonna 2011 ja kuvataiteilijaksi Lahden Ammattikorkeakoulun Taideinstituutista vuonna 2003. Saramäki on osallistunut lukuisiin näyttelyihin ja hänen videoteoksensa sekä tilalliset interaktiiviset installaationsa ovat olleet esillä useissa näyttelyissä, festivaaleilla ja tilaisuuksissa sekä Suomessa että ulkomailla. Hän asuu ja työskentelee tällä hetkellä synnyinkaupungissaan Tampereella.

Saramäki käyttää välineinään pääasiassa liikkuvaa kuvaa ja valokuvausta. Hänen teoksensa rakentuvat yleensä vuorovaikutuksessa esityspaikan, osallistujien tai erilaisten yhteisöjen kanssa. Vallan, ihmisyyden ja luontosuhteen pohdiskelu yhdistävät temaattisesti Saramäen taiteellista toimintaa.

Krister Gråhn / Heidi Saramäki Yksityiskohta Krister Gråhnin ja Heidi Saramäen näyttelystä Kotkan Galleria Uusikuvassa vuodelta 2009. Etualalla Krister Gråhnin teos - Tasa-arvo - Taustalla Saramäen valokuvat - Hajaannus, Puhdistus ja Poikkinainen.

Krister Gråhn s.1979

Krister Gråhn on valmistunut Kuvataiteen maisteriksi Kuvataideakatemian kuvanveiston osastolta vuonna 2009 ja kuvataiteilijaksi Etelä-Karjalan Ammattikorkeakoulusta – Imatran taidekoulusta – vuonna 2001. Gråhn on pitänyt useita yksityisnäyttelyitä vuodesta 2002 lähtien ja hänen veistoksensa sekä installaationsa ovat olleet esillä monissa kuratoiduissa ja jurytetyissä yhteisnäyttelyissä eri puolella Suomea. Hän asuu ja työskentelee Mäntässä.

Gråhn käyttää välineinään pääasiassa kuvanveiston ja piirtämisen keinoja. Hänen teoksensa rakentuvat yleensä vuorovaikutuksessayleisön kanssa ja kielellä on teoksissa vahva rooli. Kokemisen, käsitteellisyyden ja kyseenalaistamisen