Aukusti Heinonen s.1985

Valokuvissa Heinosta kiehtoo katsomisen kokemus ja siihen liittyvät ilmiöt. Työskentelyssä hän etsii kuvallisia keinoja, jotka kääntävät katsojan katseen valokuvasta katsomisen kokemukseen. Heinonen etsii vastauksia kysymykseen: miltä katsominen tuntuu?

Viimeisen vuoden aikana Heinonen on osallistunut ryhmänäyttelyihin Bratislavassa ja Helsingissä, sekä pitänyt yksityisnäyttelyn Lahdessa. Tällä hetkellä hän valmistelee kandidaatin opinnäytetyötä Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulussa. Asuu ja työskentelee Helsingissä.

Aukusti Heinonen, TAVOITTAMATTOMISSA
(Out Of Reach), 2012

Susanna Majuri s.1978

Valokuvataiteilija Susanna Majuri tunnetaan taianomaisista kuvista, joissa vesi on usein keskeinen elementti. Toinen toistuva teema hänen teoksissaan on pohjoinen – maisema sekä mielentila. Majurin viime aikaisissa töissä ihmishahmot ovat esiintyneet kuvattuina vedenalaisessa maailmassa, missä raja sisäisen ja ulkoisen todellisuuden välillä liukenee.

Majuri on valmistunut valokuvataiteilijaksi Turun taideakatemiasta vuonna 2004 ja Taideteollisen korkeakoulun valokuvataiteen linjalta maisteriksi vuonna 2007. Majurin töitä on ollut esillä lukuisissa kansainvälisissä yhteis- ja ryhmänäyttelyissä vuodesta 2005 lähtien. Yksityisnäyttelyitä Majurilla on ollut mm. 2010 Suomen valokuvataiteen museossa ja 2011 valokuvataiteen museossa Belgian Charleroissa sekä Sogn og Fjordane taidemuseossa Norjassa. Hänen valokuvateoksiaan on mm. Nykytaiteen museo Kiasman, Espoon modernin taiteen museon EMMAN sekä Suomen valokuvataiteen museon kokoelmissa. Majuri kuuluu kansainvälisesti aktiiviseen Helsinki School taiteilijaryhmään.

Susanna Majuri, FALLING, 2011