Jouna Karsi s.1980

Asuu ja työskentelee Turussa. On valmistunut Turun taideakatemiasta veisto pääaineena vuonna 2009. Työskentelee pääsääntöisesti pienessä mittakaavassa, ja työstää suurimmaksi osaksi kolmiulotteista maisemaa. Ihmisen ja luonnon välisen suhteen kuvaus toistuu teoksissa usein, näissä töissä luonto on esitetty monesti alisteisessa asemassa. Tätä projektia varten totutut tekemisen tavat ovat saaneet jäädä. Vaikka ennen olen mahduttanut maailman 50*50cm alueelle, ei tällä kertaa maisemallisille elementeille ole tilaa. Tällä kertaa työskentelen parin kanssa ja toimin arkkitehtiopiskelijoiden suunnittelemien talojen ehdoilla. Tämä projekti on tarjonnut mielenkiintoisen tilaisuuden, venyttää oman tekemisensä rajoja, ja tutustua toiseen tekijään.

Jouna Karsi, LABYRINTH II

Annika Kivi s.1982

Annika Kivi asuu ja työskentelee Helsingissä. Taideopintoja hän on suorittanut Hollannissa Rietveld akatemiassa sekä Willem De Kooning akatemiassa.

Kiven teosten lähtökohtana on valokuva johon yhdistyy usein piirtäminen. Viimeaikoina hän on käsitellyt teoksissaan ylikäytettyä ja kliseistä aihetta – naisidentiteettiä

Annika KIvi, FLOWER