Tuomo Rosenlund s.1976

Rosenlund on Tampereella asuva ja työskentelevä kuvataiteilija. Hän tekee piirustusta, maalausta, grafiikka sekä veistoksia, joissa maalaus on vahvasti läsnä sekä käyttää osassa teoksistaan mukana myös tekstiä. Välineinä ovat useimmiten hiili sekä akryyli- ja öljyvärit. Rosenlund piirtää ja maalaa sitä mitä näkee ja ajattelee, haistaa ja maistaa, kuulee ja tuntee. Maailma, joka on näin täynnä älyä ja älyttömyyksiä, kauneutta ja rumuutta, rakkautta ja vihaa, typeryyttä ja informaatiota on pohjaton kaivo taiteilijalle, jonka keitoksissa olennainen ainesosa on ihminen ja sen teot.

Rosenlund, JAETTU MAA (TALON UNI), 2011 220x65x65, kuvaaja Johanan Pohjavirta / Studio Dettani

Sanna Kauppinen s.1979

Sanna Kauppinen on pohjoisessa syntynyt taiteilija, joka asuu ja työskentelee nykyisin Tampereella. Hänen aikaisemmat teoksensa ovat liittyneet vahvasti suomalaisiin kansanuskomuksiin ja myytteihin, kuten Kun metsä mustenee -teossarja, joka käsittelee suomalaisten mennyttä metsäsuhdetta ja sen muutosta. Teoksillaan hän haluaa luoda ihmisille hyvää mieltä ja tunne-elämyksiä. Hän viettää usein paljon aikaa teostensa kanssa, joten niistä tulee hänelle usein hyvin läheisiä.

Työskentelymenetelminään Kauppinen käyttää pääasiassa piirustusta, mutta myös maalausta sekä valokuvaa. Sanna Kauppinen valmistui 2011 AMK -täydennyskoulutuksesta Tampereen ammattikorkeakoulun kuvataiteen koulutusohjelmasta.

Kauppinen, KOURAT KONTIOLTA, 2010 Akryyli ja lyijykynä vanerille. 112 cm x 80 cm.