Urbaani Korsu toteutetaan Koskipuistoon. Se on suojarakennelma. Korsun katto ja maanpäälliset rakennelmat maastoutetaan havaitsemisen vaikeuttamiseksi.

Yleensä korsu rakennetaan mäen törmään, mutta aina sen tekeminen ei onnistu luonnostaan hyvään paikkaan. Rakennettaessa tasaiselle maalle, korsuun tehdään alaspäin viettävä tunneli.

Korsuja on erilaisia eri tarkoituksiin. Tarkkailu, vartiointi, puolustus ja majoitus pyritään tekemään mahdollisimman huomaamattomaksi ja turvalliseksi.

Korsun elinkaari päättyy yleensä romahtamiseen tai tuhoamiseen.

Talon omistaja

Tampereen Seudun Osuuspankki

OP-Pohjola-ryhmään kuuluva Tampereen Seudun Osuuspankki on yksi Suomen suurimmista Osuuspankeista ja toimialueensa johtavia pankkeja. Meiltä saat saman katon alta kattavasti kaikki pankki- ja vakuutuspalvelut. Pankkimme palvelee 14 toimipisteessä kahdeksan kunnan alueella. Toimintamme perustuu vakaalle arvopohjalle: ihmisläheisyyteen, vastuullisuuteen ja yhdessä menestymiseen. Tutustu meihin osoitteessa www.op.fi/tampere.

Pirkan OP-Kiinteistökeskus Oy LKV

Pirkan OP-Kiinteistökeskus Oy LKV on johtava pirkanmaalainen kiinteistönvälitysliike, joka huolehtii vastuullisesti niin ostajan kuin myyjänkin eduista asuntokaupassa. OP-Kiinteistökeskus on Suomen vanhin kiinteistönvälitysketju ja osa Suomen suurinta finanssitaloa OP-Pohjola-ryhmää. Tutustu meihin!.