Itsepetoksen Ystävät ry on pystyttänyt monoliitin Totuudelle. Teos toteutettiin IPY:n jäsenistön tarpeesta siirtää totuuden taakka toisaalle ja täten helpottaa yhdistyksen jäsenten arkea. Monumentti säilöö ei toivotun totuuden sisäänsä ja mahdollistaa katteettoman optimismin.

Itsepetos on kaikille tuttu ja arkipäiväinen asia, se on yletöntä optimismia, uskoa asioihin ja toiveisiin joita ei voi näyttää todeksi, tai totuuden vääristelyä omien halujen mukaiseksi. Harmittomimmillaan positiivinen itsepetos voi tuoda lohtua ja henkistä hyvinvointia. Toiveajattelijat saattavat olla välillä oikeassakin, mutta kun kyse on teeskentelystä, valehtelusta tai heikkotahtoisuudesta muuttuu petoksen luonne harkituksi ja pahanlaatuiseksi. Totuutta vääristelemällä tuhotaan harkintakyky jonka seurauksena moraalisen vastuun voi siirtää pois itseltä.

Itsepetoksen ystävät ry tukee halujasi ja toiveitasi. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden jättää totuuden raskaan taakan monumentin kannettavaksi. Maksamalla jäsenmaksun tuet työtämme moraalittoman maailman puolesta. Jäseneksi voit liittyä vaivattomasti ja nopeasti.

Monoliitin totuuden sieto kapasiteetti on rajallinen. Ylikuormitettuna monoliitti voi haljeta ja totuus paljastua.

Talon omistaja

Luova Tampere

Luova Tampere toimii luovan talouden kehittämisen vauhdittajana Pirkanmaalla. Toiminta käynnistettiin elinkeinopoliittisena kehittämisohjelmana 2006-2011. Vuodesta 2012 alkaen Luovan Tampereen työ luovan talouden ja luovien toimialojen kehittämiseksi jatkuu. Toiminnan painopiste on yritysneuvonnassa, koulutuksessa, toimialakohtaisissa hankkeissa, luovien alojen keskuksen synnyttämisessä ja uuden media-alan keskuksen perustamisessa.

Lue lisää www.luovatampere.fi.