Akateemikko Outi Heiskanen ja Janne Laine ovat tehneet yhteistyötä jo vuodesta 2003 lähtien. Pehmeiden pilvimuodostelmien keskellä lentää ja liitää maasta irrottautuneita hahmoja ja olentoja. Maisemasta löytyy myös puita ja vuoria.

Taivaasta katsoen löytyy Vuoreksen asuntomessualueelta.

Talon omistaja

Pikonlinna

Pikonlinnassa yhdistyvät korkealaatuinen asuminen, pitkä historia ja upea luonto.

Kangasalan Pikonlinna on paikka, johon on aina tultu virkistymään sekä nauttimaan luonnosta ja huikeista näköaloista. Nyt Vesijärven rannalla sijaitsevaan kauniiseen harjumaisemaan rakentuu moni-ilmeinen asuinalue.

Pikonlinnasta tulee uuden ajan kylä, jossa yhdistyvät eri elämäntyylit ja ikäryhmät ja jossa on mahdollista asua keskellä luontoa vain lyhyen matkan päässä Tampereesta.

Alueen sydän on 1930-luvulla rakennettu entinen parantolarakennus, jossa toimii muun muassa hyvinvointi-, terveys- ja catering-alan yrityksiä. Sen ympärille rakennetaan niin kerrostaloja kuin huvilamaisia pientalojakin.

Alueen suunnittelusta vastaava Arkkitehtitoimisto Eero Lahti on ottanut huomioon historiallisen maiseman omaleimaisuuden. Ympäröivä luonto säilytetään mahdollisimman koskemattomana.

Luonnonläheisyys ja rauhallinen järvimaisema tuovat alueelle kiireettömyyden tuntua ja viihtyvyyttä. Isojen terassiparvekkeiden ja näköalaikkunoiden kautta luonto tulee sisälle asuntoihin. Myös liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet ovat mitä parhaimmat.

www.pikonlinna.fi